PROJECTE D’ADEQUACIÓ DELS MÒDULS

Benvolgudes mares i benvolguts pares,

adjunt trobareu el projecte de millora dels mòduls i el pati de l’escola. La proposta sorgida des de l’AMPA i amb el recolzament de la comunitat educativa comença a caminar.

El dia 2 d’octubre hem tingut la primera reunió conjunta amb les mestres, representants de l’empresa Nutcreative, representants del Col.legi d’Enginyers de Forest, representants de l’INCAFUST i la regidora de l’Ajuntament de Sant Quirze Safaja.

S’ha fet una presa de contacte per part dels tècnics que han avaluat sobre el terreny les mancances dels mòduls i han fet una primera apreciació, les mancances d’aïllament, les mancances de magatzematge i les mancances de confort que tenen els nostres fills i les nostres filles en el seu dia a dia escolar.

També s’han tingut els primers contactes amb el Departament d’Ensenyament a Barcelona i restem a l’espera de que l’Ajuntament de Sant Quirze contacti amb els Serveis Territorials de Manresa dels quals depenem.

Durant aquest mes d’octubre es va realitzar  la primera fase que consistia en els tallers participatius i el feedback a les famílies i a les mestres.

A finals del mes d’Abril, Nutcreatives ha fet les fases 1, 2 i 3 (entrega de maquetes) al Departament d’Ensenyament, que ha fet algunes aportacions, que ja s’han incorporat a les maquetes.

El tècnics, la direcció de l’escola i l’AMPA tenen reunió el dijous 28 de Maig de nou a les Dependències del Departament d’Ensenyament per acabar de parlar del projecte. Un cop els Serveis Territorials d’Ensenyament donin el vist-i-plau es farà entrega de les maquetes a l’escola per donar l’ok de tots els pares i les mares.

Estarem llavors a final de curs, en la darrera fase, la 4a. i disposats a cercar recursos per comprar els materials i realitzar les millores durant l’estiu, per tal que els nens i les nenes encetin el curs 2015-2016 amb les millores enllestides.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s